Du skal hyre en maler næste gang, I trænger til at få boligen malet igen, malet på ny eller bare malet. Gør-det-selv er den smuk ting, men den behøver ikke frarøve maleren arbejdet. Du kan spørge dig selv, hvilken kvalitet har du lyst til? Har du tid og lyst til, at jobbet snart skal gøres om. Og har du ikke mere lyst til at slappe af, når du har fri. Du gør en god ting for økonomien ved at holde de erhvervsdrivende ved lige i en sur tid. Hvorfor ikke hjælpe hvor du kan i stedet for at lave dårlige løsninger i privaten?

Helt åbenlyse kvalitetsmæssige fordele

Gør-det-selv personen, der mener, at boligen indvendige eller udvendige maling ikke er problem for ham/hende, kan have sine pointer. Men stiller du denne person ved siden af en toptrænet, professionel maler, er konkurrencen ærlig talt ikke til at få øje på. Der er en verden til forskel. Den verden er det hele liv, som maleren har dedikeret til sit job som maler. Det bør være klart for enhver, at den bedste kvalitet ved et malerjob, for du hver gang hos den professionelle. Hvis du vil have malet et maleri på din væg, spørger du så gør-det-selv personen, eller spørger du en kunstmaler? Selvfølgelig spørg du den person, der har styr på sit håndværk alt andet vil være fjollet. Udover kvaliteten er der andre hensyn, du skal tage, når du vælger selv at male. Du skal for det første lægge en god del tid af til det. Det skal helt gøres en dag, hvor I kan slippe for at stå i malerdampe. Hvad nu, hvis malerjobbet kunne udføres, mens I var på arbejde. Det ville være skønt.

Har du tid til at en fejlmaling

Den tid, der skal sættes af til en selvmaling, kan I også være så uheldige, at den skal sættes af to gange. Først skal hele hytten males, bagefter skal den males om, for er der ikke noget med farven her? Derudover slipper I for at være bange for, om der nu kommer maling alle mulige steder, I ikke vil have det hen. Det kunne være på gulvet, loftet, møbler osv. Alle de her ting har en maler styr på. En maler ved, hvordan jobbet varetages nemmest og bedst, så alle parter ender med et smil på overlæben. Lad være med at male boligen lige i rap efter hinanden – få hellere en professionel til det.

Brug hellere tiden på restituering

Og er det virkelig maling, du gider lave når du har fri. Du har et sitament her til at sige, jeg gør noget godt ved at bestille en maler, for mig selv og økonomi – hvorfor så lade være? Når du kan ligge og læse en bog, tage ud at svømme, til fodboldkamp, på cafe, shoppe osv. osv. Spar hellere kræfterne og lad batterierne op til morgendagens arbejde. Det er der, du vil lægge dine kræfter, ikke i boligens malerarbejde. Bestil en maler, der kan varetage jeres malerbehov.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here