Hvad er det allermest irriterende, der kan ske, når du gamer, streamer eller bare skal købe sko online? Det er selvfølgelig, hvis du har investeret i et dårligt bredbånd.

Har du været så uheldig eller så dum, er det med at få bestil dig noget nyt i en hurtig fart. Det langsomme bredbånd kan være en forfærdelig følgesvend.

Du bør hellere skifte til et mere stabilt og holdbart bredbånd, du kan regne med. Så slipper du for, at du bliver forstyrret, når du virkelig ikke har særlig meget lyst til dig.

Båndet glipper i værste øjeblik

Du har helt sikkert prøvet det før. Vi har oplevet det før eller senere, enten er det tv’et som stopper, ellers er det nettet som glipper. Vi har oplevet det, og det behøver vi faktisk ikke igen.

Det kan være en sikring, der er gået i huset, og i det tilfælde er det vel fair nok. Så må du ned i kælderen eller ud i sikringskabet, før der igen er strøm i hytten.

Men hvis ikke det er sikringen, det ikke er manglende strøm, så burde internettet kører på højtryk. Når fodbolden spiller, når EM i håndbold løber over skærmen, når vi synger fællessang, så skal internettet virkelig kunne bære det.

Og det er selvom, I er flere brugere om samme bredbånd. Hvis ikke det er tilfældet, skal du måske over at skifte til et andet og bedre bredbånd?

Så du undgår sure fodboldgæster, når I ser Champions League. For er det også noget mere irriterende, end at se en fodboldkamp, en film, en serie eller bare noget som helst, når billedet hopper og stemmerne er, og så ikke, og så igen? Nej, det vil selvfølgelig helt undgå.

Skift til et stabilt og godt bredbånd

Så er du klar til skift. Du er klar til at investere i bredbånd, du kan stole på. Der ikke bare mister forbindelsen, som du ser din yndlingsserie. Der ikke bare kobles fra, fordi forbindelsen ikke er så stærkt eller fordi der er flere brugere på ad gangen.

Når du endelig har fri, ligger på sofaen, hører musik i køkkenet eller slapper af på værelset, så må der gerne være styr på det. Det er ikke et højt krav, og et stabilt bredbånd kan du sagtens finde.

Der kan selvfølgelig være udfordringer i forhold til din bopæl, men ikke udfordringer, der er for store eller for krævende for det rette bredbånd.

Bliv ikke forstyrret, når du gamer

Er du en gamer, gælder der helt særlige regler. Det kræver et godt og habilt netværk at game. Har du ikke det, skal du enten droppe din gaming eller finde et bedre netværk – så kort kan det siges.

For det giver ingen mening at game, når netværket ikke fungerer. Det giver en dårlig gaming forbindelse, dårligere forudsætninger for at vinde og mulighed for spildte point og data.

Så selvfølgelig skal du som gamer har det ypperste, når det kommer det til bredbånd. Alternativet er, at du allerede er et kæmpeskridt bagude, når spillet går i gang.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here