Det er ikke tilfældigt, at mange danskere vælger at hive rødderne op af den danske jord og flytte til Spanien. Landet bugner af oplevelser og muligheder, og der er mange gode grunde til at flytte derned. Et særligt populært område er Benalmadena. Her kan du læse mere om, hvorfor det er populært at købe en bolig i Benalmadena.

Skønt klima i Malaga

Først og fremmest er Malagas klima exceptionelt lækkert. Her er der varmt og rart hele året rundt. Spaniens sydlige strande er helt fantastiske og noget for sig selv. Tænk at kunne have dem helt for sig selv udenfor turismesæsonerne, hvis du køber en bolig i Benalmadena. I Spanien er der som sagt dejlig varmt, men luftfugtigheden er heldigvis ikke uudholdelig. Derfor er klimaet én af de mange gode grunde til, at der bor så mange danskere, der vælger at købe en bolig i Benalmadena.

Afslappende atmosfære

I Spanien er der en helt særlig atmosfære. Den bygger på afslapning, velvære og princippet om at der er tid nok. Spanierne har en helt speciel mentalitet, der gør, at de ikke bliver nær så stressede, som mange af os danskere har tendens til. De holder ovenikøbet siesta midt på dagen, hvor de nyder et godt måltid mad sammen med deres familie. De fokuserer på de ting i livet, der giver værdi og mening for dem uden at skulle nedprioritere arbejdslivet. De to ting går hånd i hånd og kan let forenes. De ting vi i Danmark især har svært ved er at skelne netop arbejde fra familielivet. Det volder os unødvendige problemer, og vores mangel på tid gør, at vi nærmest kun kan nyde vores familie i ferierne. Familien har en helt særlig værdi hos spanierne. De bruger enormt meget tid med dem, og i flere husstande bor de endda flere generationer sammen. 

Kulturel berigelse

Spanien er et kulturelt epicenter. Der er skønne og historiske seværdigheder overalt, som fortæller historien om Spanien. Det er interessant at lære om. Mange steder kan man besøge museer og udstillinger, der giver et spændende indblik i hvad, der har påvirket landet gennem tiden. I Spanien er der gode muligheder for at besøge vintage- og antikvitetsbutikker eller shoppe løs i high-street modehuse.

Økonomiske goder

På det mere økonomiske aspekt er det en fordel at bo i Spanien, da det typisk er billigere end at bo i Danmark. Her er huslejen flere steder billigere, såfremt man ikke ønsker at bo totalt centralt. Yderligere betaler spanierne mindre i skat, end vi gør hjemme i Danmark, så her er der penge at spare. En anden økonomisk gode er, at hvis man er i Danmark over sommeren, kan man leje sin ejendom ud og tjene penge den vej igennem. Der er mange, der er interesserede i at leje private ejendomme, da det typisk er billigere end at bo på hotel eller leje gennem et bureau. Der er altså gode indtjeningsmuligheder. Alt i alt er der rigtige mange fordele ved at bo i Spanien, og det er i særdeleshed derfor, at så mange danskere vælger at flytte derned. Det er et paradis på rigtige mange punkter.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here