Der er en kæmpeforskel på, om du vælger selv at rense dine tagrender, eller du får nogle eksperter til det. Den store forskel er ikke bare det endelige resultat, men også processen derhen. En god tagrenderensing foregår ikke på samme måde, som når du kravler rundt på en stige eller forsøger at nå tagrenden fra vinduet. De kan klare det fra jorden i langt de fleste tilfælde. Kun under særlige omstændigheder, er de nødsaget til også at tage en lift i brug. Finder du et af de gode tagrenderensningsfirmaer, er du så heldig, at deres metoder sparer dig og dem en god sum tid og dermed penge.

Lift eller støvsuger til din tagrende

Langt de fleste personhuse vil faktisk kunne renses fra jorden. Udstyret med en lang støvsuger vil selv et meget højt privathus kunne komme under kærlig behandling. Stående på jorden med støvsuger, der har et lille kamera for enden, kan den professionelle tagrenderenser altså nå selv ret så komplicerede tagrender. Er de for kompliceret, hvis der ikke er mulighed for at komme helt tæt på tagrenden af den ene eller anden årsag, vil rensning af tagrenden foregå med lift. Altså sættes tagrenderenseren sig op i liften og hæves og til tagrenden, så han derfra kan suge det væk, der ikke skal være der. Det er typisk blade, grene, sten osv. Med de her teknikker kan rensning af din tagrende foregå forholdsvist gnidningsfrit. Det vil være forhåbentlig være helt uden problemer, og næsten irriterende nemt og elegant at overvære, hvis du selv har prøvet at fumle rundt med rensning af tagrender.

Udstyret til rensning af tagrender skal være i orden

Udover at det ser elegant og ubesværet ud, sparer det også en masse tid. En stige giver rigtig god mening for dig at bruge, når du skal foretage rensning af tagrender, hvis det foregår i et mindre hus. Skal du rense tagrender på 5 sal, begynder en stige dog at have væsentlige udfordringer. Det bliver både rigtig farligt og meget langsomligt. Så stigen er ikke det bedste bud. Et stillads er at for langsomt, da der tager længere til at installere det, end det vil tage at fjerne snavset. Så en støvsuger fra jorden er det helt rigtige bud. Denne tidsbesparelse er ikke kun god, fordi du slipper for at have tagrenderensere hjemme hos dig i længere tid. Den er også god, fordi du ikke skal betale en lige så stor timeløn.

Du får renset tagrender og en mindre regning

Når det rigtige udstyr er i orden, giver det sig selv, at det er muligt at rense flere tagrender på en dag. Det er derfor helt genialt med en støvsuger fra jorden. Hvis du kan undgå brugen af liften, kan jobbet klares på ingen tid. Det betyder desværre ikke ingen regning, men det betyder en mindre regning for et godt stykke arbejde, der er helt gnidningsfrit. Og så er det altid lidt underholdende lige at følge med i, hvordan håndværkerne gør deres arbejde. Så du ikke selv er helt uvidende på området.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here