At få udskiftet sit tag er en stor beslutning, og det kan for mange virke som en uoverskuelig proces, da der er mange ting at skulle tage stilling til. Dog behøver det langt fra at være så uoverskueligt, som mange har en forestilling om. Det handler blot om have styr på mulighederne og vigtigst af alt træffe det rette valg.

Læs med her, og få styr på de vigtigste ting, inden du vælger at få et nyt tag på din bolig.

Tagbeklædning

En af de ting, som du skal tage stilling til, når du skal have et nyt tag, det er naturligvis tagbeklædningen. Der findes et stort udvalg af tagbeklædning, og de har alle hver deres forskellige fordele og ulemper. I de fleste tilfælde får du dog, hvad du betaler for, når det omhandler tagbeklædning. Ønsker man et nyt tag med en robust og slidestærk tagbeklædning, så vil det automatisk også løbe op i den lidt dyrere ende.

Dog kan man tale om, at det i sidste ende vil betale sig at give de ekstra penge for et solidt tag, da det i sidste ende vil spare dig for eventuelt at skulle ud og investere i et helt nyt tag igen om allerede 10-15 år.

Tagpap

Ønsker man en billigere løsning, så er tagpap en god løsning. Prisen på tagpap er ofte forholdsvis lav og er blevet mere og mere poulært på det danske marked. Dette skyldtes blandt andet, at garantien på tagpap i dag er oppe på næsten hele 25 år, hvilket altså er ret imponerede og dermed gør det til et utrolig godt tag til prisen.

Gør en forskel for miljøet

Skal du alligevel have udskiftet dit tag, så kunne det også være værd at tage til overvejelse at etablere et solcelleanlæg på taget. Ved at gøre dette, vil du ikke blot gøre en forskel for miljøet, men du vil også kunne spare en del på udgifterne i forhold til tagbeklædningen.

Opgrader dit hjem

Udover muligheden for et solcelleanlæg, så giver udskiftningen af tag også god mulighed for andre former for opgraderinger. Måske har du længe gået med et ønske om at opgradere dit hus med eventuelt en altan eller måske nogle ovenlysvinduer? Ved at få etableret disse ting samtidig med udskiftning af dit tag, så kan du spare en hel del penge.

Valg af entreprenørfirma

Sidst, men ikke mindst, så bør du også være grundig i dine overvejelser, når du skal udvælge hvilket entreprenørfirma, som skal lægge det nye tag for dig. Udover, at det er en god ide at undersøge firmaets årserfaringer, så kan det også være en god ide at lave en plan og arbejdsbeskrivelse i forhold til udførelsen af det nye tag og præsentere den for forskellige entreprenører og sammenligne deres løsninger og priser.

Priserne kan svinge utrolig meget alt afhængig af årstid, travlhed m.m. Derfor er det en rigtig god ide at kontakte flere forskellige entreprenørfirmaer og sammenligne deres tilbud.

Held og lykke og god fornøjelse med dit nye tag.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here