Hvad den bedste investering, du kan komme i tanke om? Det kunne være et firma, som netop er blevet børsnoteret, og er klar til at tage verden med storm.

Har du forstand og mod til at smide rundt med svimlende beløb for at håbe på en stor aktiegevinst? Eller er du en af de mennesker, der faktisk tror på gode, faste investering.

De investeringer, der ikke lige rokker sig, og som du får en masse liv ud af. Hvis du vil have den største sikkerhed, når du investerer, så vælger du den sidste – en ejendomsinvestering.

Hvad er din nuværende boligsituation?

Hvis du bor til leje i et hus eller en lejlighed, vil første skridt være, at du får købt din bolig eller en ny.

Hvis du har en nogenlunde god økonomi eller en opsparing af en vis kaliber stående på en konto, giver det ingen mening at leje.

Du betaler et større beløb om måneden, en hvis du selv stod som lejer. Du opsparer ingenting, mens du bor i din bolig, men tjener til gengæld penge til din udlejer.

Du slipper selvfølgelig for noget ansvar, og hvis opvaskemaskinen går i stykker, er det heller ikke dit problem – men går det regnestykke op i sidste ende?

Nej, det gør ej.

Om du vil investere i en bolig til eget brug eller til at leje ud, så giver det økonomisk rigtig god mening. Det er en fantastisk mulighed for at få tjekket et beløb ind hver måned, som i sidste ende bliver et ret så fornuftigt beløb.

Hvis der er råd – så slå til

Hensynet, du skal være bekymret om, er selvfølgelig pengene. Er der overhovedet råd til en ejendomsinvestering.

Hvis du allerede har et boliglån og altså ejer en bolig, kan der sagtens være rum for et mere. Så længer boligen er lejet ud, mister i ikke noget på ejendomsinvesteringen – tværtimod.

Sidder du i en bolig, du lejer til god leje hver måned, så overvej kraftigt, om ikke det er på tide med et boligkøb. Er det ikke på tide, at du selv få bid af den kage, du betaler til hver måned.

Der er ufattelig mange fordele ved at fjerne jernkæden fra din fod og være fri på boligmarkedet.

Det giver en større frihed med din egen bolig, du er ikke under et andet menneskes krav, reglement eller husleje.

Pengene tikker ind måned for måned

Om du først lige har fundet ud af, at det er en fantastisk ide at købe en lejlighed eller et hus, eller om du har fundet ud af at to huse eller lejligheder er en fantastisk ide.

Så er du nu endt det rette sted. Her går dine investeringer kun en vej – fremad.

For hvert eneste måned – der er bosat nogen i lejeboligen – klikker der penge ind på din bankkonto. En ejendomsinvestering er ikke kun en fornuftigt investering, men kan være en gode penge at have i svære tider. Med høje boligpriser ryger penge hurtigt hjem igen.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here