Entréen er det første sted i hjemmet, folk ser, når de besøger dig, og det er det sidste sted, du befinder dig, inden du går ud. I nogle boliger er den ganske lille, men uanset om din entre er enorm eller klejn, så er der nogle ting, du er nødt til at have i den.

Læs med herunder, hvor du får en gennemgang af 4 ting, du bør have i din entre. Fra ringeklokke til spejl – her kan du få god inspiration.

Skobakke eller -stativ

En skobakke eller et skostativ er utrolig vigtig, for at din entre ikke bliver for rodet. En skobakke hjælper dig desuden om vinteren, når sne og vand sviner.

Hold styr på sæsoner og fodtøj med en skobakke eller et skostativ. Hvis du har meget lidt plads, kan du også finde en skoholder, der kan hænge på døren.

En skobakke er ikke spor dyr, men den kan spare dig for en del rengøring. Et skostativ kan ligefrem pynte og være multifunktionelt, og du kan også kombinere de to, så du får noget helt unikt.

Ringeklokke

Én ting, ethvert hjem bør have, er en ringeklokke. En ringeklokke lader dig vide, når du får besøg, og hvis du ikke har lyst til en gammeldags én med høje toner og irriterende lyde, så er det også muligt at få en smart ringeklokke.

En smart ringeklokke ringer på din telefon i stedet for i hele boligen. Så kan du få at vide, at du har besøg, selvom du ikke er hjemme. Nogle intelligente ringeklokker kan desuden filme, så du kan se, om der er tale om ubudne gæster eller spontant besøg fra en ven.

Knagerække eller stumtjener

Noget, der fylder mere end en ringeklokke, er en stumtjener. De ser pæne ud og er gode til dig, der har lidt ekstra plads, men får du mange gæster, er de ikke altid ideelle. Så bør du have en knagerække i stedet. En knagerække kan let sættes på væggen, og der findes mange forskellige modeller, der kan tilpasse sig dit behov.

Hvis du leder efter en god knagerække, kan du søge på dine foretrukne boligforretningers hjemmeside, eller gå ned og se selv. Det er ikke alle forretninger, der har knagerækker udstillet, fordi der ofte er så mange valgmuligheder.

Du kan finde løse knagerækker og hænge dem, hvor du vil, eller knagerækker med bagbeklædning, der skal sættes op som enhed.

Spejl

Et spejl er en uvurderlig tilføjelse til entreen. Du kan fikse det sidste, der skal ordnes, inden du går ud, og så giver spejle illusionen af, at små rum er større.

Et spejl er ikke så nødvendigt som en ringeklokke eller en skobakke, men det er en værdifuld genstand, der kan minde dig om en uglet frisure eller en skæv krave. Hvis du gerne vil være helt skarp, hver gang du går udenfor, skal have dig et spejl.

Spejle kan være dyre, men mange laver dem også til en meget overkommelig pris. Går du i genbrugsbutikker, kan du desuden ofte finde flotte, antikke spejle til ingen penge.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here