Mange drømmer eller har drømt om en perfekt hjemmebio. Det ville være fantastisk, og selvfølgelig skulle man da have en perfekt popcornmaskine, som følger med. Går man i forvejen meget i biografen, ville det være en perfekt løsning, og man ville samtidig spare en masse penge på biografbilletter. Har man måske ikke lige et ekstra rum tilovers, som man kan bruge som hjemmebio, kan man indrette stuen lidt i samme stil og få oplevelsen her. Er du lidt i tvivl om, hvordan du kan starte og komme i gang med hele projektet, som måske virker uoverskueligt, så kan du få hjælp her.

Den perfekte indretning til din nye hjemmebio

Mange holder nok lidt igen med at starte på at indrette den nye hjemmebio, fordi de forbinder det med de grimme biografsæder, i de reelle biografer, som stinker af popcorn, og mildt sagt ikke er de kønneste i verden. Dog skal du huske på, at når du indretter din egen, behøver den altså ikke at ligne den oprindelige biograf. Du kan indrette den som en pæn del af dit hus, og også et rum som du kan bruge til hverdag, og som passer til resten af din indretning.

Du kan f.eks. sætte nogle planter og bruge et par loungestole og et pænt bord, og så er det eneste, der gør det til en hjemmebio en projekter i loftet, som man ikke lægger mærke til normalt. Til hverdag kan du altså blot bruge rummet til at drikke en kop kaffe eller måske endda et spillerum. Er du dog ikke interesseret i at få et rum, du også kan bruge på andet, men bare gerne vil have en decideret hjemmebio, så er det jo bare at komme i gang med store flydersofaer og måske endda et par sækkestole, som man kan ligge lidt i. For den rigtige lugt kan du jo også købe en kunstnerisk popcornmaskine til at stille nede bagerst i rummet, så man kan få skålen fyldt op undervejs i filmen. Mangler du stadig det vigtigste, nemlig selve projektoren, så frygt ikke, der er hjælp at hente. Du kan finde disse mange steder, og eftersom de i den seneste tid er blevet mere og mere populære, så er udbuddet også blevet større. Og du kan derfor finde den projekter der passer til præcis dit behov.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here