I dag er der ikke længere nogen skam forbundet med at have sexlegetøj, man kan give sig selv nydelse med. Hvis man har sexlegetøj i skuffen, så betyder det bare, at man har et godt og afslappet forhold til sin krop.

Se mere på purelust.dk.

Sex med dig selv

Sex behøves ikke nødvendigvis at foregå mellem to personer. Du kan også have sex med dig selv – og det kan faktisk være lige så rart (hvis ikke bedre).

Der er ingen, der kender din krop bedre, end du selv gør, og derfor ved du også lige, hvad der skal til for at ramme det rigtige spot. Man skal ikke skamme sig over at hygge sig med sig selv. Det er kun sundt, at man har et godt forhold til sig selv og tør udforske sin krop.

Udforsk din egen krop

Hvis man ikke tør lege lidt med sig selv, så lærer man aldrig rigtig sig selv at kende. Du kan udforske din krop med sexlegetøj og finde ud af, hvad der fungerer for dig.

Når du lærer din krop bedre at kende, så kan du også få et bedre forhold til den. Det er sundt at lære sig selv bedre at kende og at få et bedre forhold til sin krop. Der er mange, der døjer med at have et rigtigt usundt forhold til sin krop. Man kan f.eks. synes, at ens krop er ulækker, og man kan glemme at sætte pris på, hvad den faktisk kan.

Kroppen er jo fantastisk, og det er spændende at udforske den og finde ud af, hvad den kan.

Bedre sex med din partner

Når du har fundet ud af, hvad der fungerer for dig, så kan du også få et bedre sexliv med din partner. Du har nu mulighed for at guide og fortælle, og han vil sikkert også synes, det er lækkert at kunne tilfredsstille dig fuldt ud.

I kan også sagtens bruge sexlegetøjet sammen. Hvis man f.eks. har haft en periode, hvor sexlivet ikke har været så spændende, så kan det hjælpe at prøve at eksperimentere med nogle nye ting. Sex er en vigtig del af et forhold, og det er noget, man hele tiden kan arbejde på. Man lærer hinanden bedre at kende, og at have sex med den samme partner i lang tid kan hurtigt blive meget bedre end sex med en fremmed.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here