Det er almen kendt at det nærmest er umuligt at finde en lejebolig i København. Det er lige før, at det er lettere at finde en nål i en høstak, end en lejebolig i København. Hvis du skal øge dine chancer for at finde en lejebolig i København, må du derfor tænke kreativt. Her kommer nogle gode råd. Råd om at være kreativ, aktiv og bruge det netværk man har på de sociale medier. Selvom markedet i dag kan være svært at komme ind på, har vi alligevel aldrig haft så mange muligheder som i dag.

Networking

Det første du kan gøre, er at tænke ud af boksen. Har du nogle bekendte der kunne hjælpe dig med at finde lejeboliger i København? Måske du ret hurtigt konkluderer, at det gør du ikke. Men du bliver nød til at gøre mere end det. Hvis du ikke lige selv kender nogen, kender dine venner eller din familie måske nogen, der kan hjælpe. Læg eventuelt et opslag op på de sociale medier, og bed så dine venner og familie om at dele dit opslag. På den måde når du ud til utrolig mange flere end du måske har drømt om. Og hvem ved, måske ender du med drømme lejeboligen i København. Det er på denne måde man oftest kan finde den mest unikke lejebolig i København.

Brug internettet til at finde lejeboliger i København

Når du søger lejeboliger i København, er det en god ide at søge på de mange boligportaler der findes på internettet. Tilmeld dig deres søgeagenter, så er du nemlig sikret, at det er dig, der først får besked, når der er nyt på lejebolig markedet. Det kan også være en ret hyggelig at sidde og kigge portalerne igennem for nye annoncer på lejeboliger. Du skal dog være obs. på, at nogle boligportaler tager et lille gebyr for at se kontaktoplysninger på udlejer, og man skal aktivt huske at opsige sit abonnement, når man ikke ønsker at søge bolig længere. Det er på denne måde, de fleste finder deres lejebolig i København.

Se mere på https://www.boligninja.dk/koebenhavn

Forældrekøb

Forældrekøb er en mulighed for nogle, hvis det viser sig helt umuligt at finde en lejebolig i København. Det kræver selvfølgelig, at ens forældre har økonomisk frihed til at købe en bolig, man så kan leje af dem. Det skal dog siges, at det stadig kan være svært at finde en rimelig bolig til en rimelig pris. Man skal samtidig have klare retningslinjer for lejen af boligen, da man jo så pludselig bor til leje ved sine forældre. Få eventuelt hjælp af en advokat til alt papirarbejdet. Alt fra købsaftalen til lejekontrakten og sikring af at man overhovedet må leje boligen ud, når den er købt. Der er mange ting at holde styr på, hvis man vælger at benytte sig af denne mulighed. Det skal dog også nævnes, at et forældrekøb jo også er en økonomisk investering, som ens forældre kan have glæde og udbytte af i mange år.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here