Vi har alle sammen prøvet det på et eller andet tidspunkt i vores liv: pludselig ryger mobilen eller vores tablet på gulvet, og så er skærmen smadret. Desværre kan det ske for alle, og det er ligegyldigt, hvor gammel den er. Når først det er sket én gang, indser vi som regel, hvad vi mangler, og det er skærmbeskyttelse.

Især i familielivet er skærmbeskyttelse fuldstændig uundværlig, for som bekendt kan børn godt være lidt hårdhændede, og så er det altså bare bedst at tage nogle forholdsregler.

Derfor skal I huske skærmbeskyttelsen lige fra start

Det kan godt være fristende at tage den nye mobil i brug, lige så snart den ankommer. Det kan I da også sagtens, men det kræver, at I har tænkt hurtigt og bestilt det rette tilbehør til den. Et cover er altid fornuftigt, for vi bruger vores mobiler meget, og de kan sagtens blive risede af at lægge i vores tasker eller lommer. Skærmbeskyttelsen er helt uundværlig, fordi den forhindrer skærmen i at smadre, når vi taber mobilen. Samtidig forhindrer den også ridser og slag i at ødelægge skærmen.

Mange af os har oplevet, at skærmen pludselig giver op og begynder at skifte farve. Så bliver den lilla eller blå, og langsomt mister den fuldstændig sin touch-funktion. Det kan selvfølgelig også være, at den simpelthen smadrer helt, og så kan du knap nok bruge den uden at skærme dig i fingrene.

Uanset hvad kan du forhindre disse ærgerlige situationer ved at investere i skærmbeskyttelse til hele familien. Sæt det på jeres mobiler og tablets lige så snart, de kommer ind ad døren, og glæd jer over, hvor meget længere de holder.

Gør det for vores jord

Det er ikke kun for jeres egen skyld, at I skal købe beskyttelse til jeres skærme. Vi mennesker bruger utroligt meget elektronik, og vi har en tendens til at udskifte hele tiden. Mange af os køber nærmest en ny mobil om året, og det er altså bare rigtig uheldigt i forhold til miljøet. Elektronik forurener naturen i meget høj grad, både under konstruktionen og når vi smider det ud igen. Derfor er det vigtigt, at vi som forbrugere tager ansvar for, hvordan vores handlinger påvirker resten af verden.

Hvis vi alle sammen passede lidt bedre på vores ting, ville det gøre en meget stor forskel. Prøv at forestille dig, at alle i Danmark havde den samme mobiltelefon i bare to år i stedet for et eller tre år i stedet for to. I det store hele er det en betydelig reduktion af mobiler, og i virkeligheden er det de færreste af os, som har brug for at få opdateret vores mobilfunktioner så ofte.

Det er vigtigt at give værdier videre til børnene, som gør dem til ansvarlige mennesker. Det er den eneste måde, vi kan sørge for, at fremtiden bliver renere end fortiden. Selvom det lyder som en bagatel, så gør skærmbeskyttelse en stor forskel, for den hjælper børnene med at forstå, at en mobil eller en tablet sagtens kan holde i mange år.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here