Med en New Yorker Væg i boligen vil du kunne afskærme lyden, men samtidig bevare lysindfald og åbenhed i boligen og løsningerne laves på special mål, så de kan tilpasses ind alle steder. Har du en skæv væg, et lille og mørkt badeværelse eller et hus med mindre god indretning af værelser. Så har du muligheden for at få en New Yorker væg på special mål, som bliver skabt til din bolig og bliver produceret i stil med resten af din bolig, så det hele flyder sammen i ét samlet projekt. Book en New Yorker Væg opmåling.

En rigtig god ejendomsinvestering

Det at kunne skabe en fed kontrast i din bolig med en New Yorker væg er en super moderne og trendy løsning. Ser man på efterspørgslen på både lejligheder og boliger med New Yorker Vægge, så er prisen altid højere pr. kvm end uden en New Yorker væg.

Det betyder at du kan tage en New Yorker væg som en investering i din nuværende bolig, da det typisk tjener sig selv hjem ved salg i sidste ende. Holdbarheden er fantastisk og kvaliteten er i top, så uanset hvor mange år du beholder din bolig, så kan det tjene sig hjem.

Kan tilpasses til alle former, farver og størrelser

Der findes rigtig mange forskellige former for New Yorker vægge og I mange typer materiale, så uanset om du ønsker løsningen i en bestemt farve, udformning eller et bestemt materiale, så er der ingen begrænsninger. Alt kan laves og tilpasses efter dine egne ønsker.

Hvis du ønsker en New Yorker væg, så er laseropmåling og 3D tegning inkluderet hos GLASVAEG, som er førende indenfor New Yorker løsninger i Danmark. Det betyder, at du kan få din løsning at se i din egen bolig inden, at den rent faktisk er produceret. Det giver en enorm sikkerhed for begge parter og sikre, at du får præcis den løsning du drømmer om.

Lydisolering og sikkerhedsglas

Når du vælger en New Yorker løsning, så er det utrolig vigtigt at du undersøger hvilket glas der er monteret og hvor mange dB, at løsningen dækker. Flere leverandører skruer priserne væsentligt under hvad det koster, at producere og det er fordi, at der bliver sjusket med tykkelsen på glas, lydtæthed og sikkerheden.

Hos GLASVAEG bliver alle løsninger produceret med hærdet sikkerhedsglas på 6 mm, hvilket sikrer at hvis én rude skulle risikere at gå i stykker, så vil den splintre som en bilrude og ikke springe ud på gulv eller ramme en person eller dyr. Lydtætheden på 6 mm. hærdet sikkerhedsglas er 27 dB, men der er mulighed for at få lydisolerende glas helt op til 59 dB.

Profiler og pulverlakering

Profilerne er sortstålsprofiler, som typisk spænder mellem 20-40 mm. i tykkelsen. Alt efter hvilket look der ønskes, så kan tykkelsen på profilerne tilpasses. Ønskes et mere elegant og stilrent design, så er 20 mm. at foretrække. Ønskes det industrielle og rå design, så er 40 mm. en super flot løsning. Pulverlakeringen bliver udført med RAL farver, som sikrer holdbarhed og en slidstærk og fin farve, som kan holde en livstid.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here