En god isolering betyder mange ting for din bolig. En god isolering af dit hjem, vil påvirke mange faktorer for dig og din levestil. Er du i tvivl om, hvad en god isolering helt præcist vil betyde for dit hjem? Så læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør sørge for en god hulmursisolering af dit hjem.

Undgå fugt skader på og omkring dine vinduer med hulmursisolering

Når ens bolig ikke er særlig godt isoleret eller hvis man har meget dårlige vinduer, så vil der danne sig kondens på dine ruder. Det er ikke til at undgå at der danner sig kondens, hvis ikke der er isoleret ordentligt. Du kan selvfølgelig vælge at løbe rundt med en klud og tørre kondensen af, hver gang den kommer. Men det gør den altså også om natten. Nu tænker du måske, hvad er problemet så med alt den kondens? Jo det er, at når der ligger sig vand på dine ruder indendørs og du ikke tørre det af, så vil det løbe ned i din vindueskarm eller på din væg. Hverken din vindueskarm eller din væg har særlig godt af, at blive fugtig på den måde. Du vil derfor kunne risikere at det begynder at danne skimmelsvamp eller simpelthen rådne væg. Dette er en af grundende til, at du altid bør sørge for at isolere dit hjem.

Få et bedre indeklima

Når du har sørget for hulmursisolering, så vil du også automatisk få et bedre indeklima. Det vil du fordi, at du ikke skal skrue op for varmen konstant. Du vil derfor sagtens kunne åbne et vindue og lufte ud og stadigvæk kunne holde varmen indendørs. Dem som ikke har isoleret deres bolig ordentligt, vil have svært ved at få luftet ordentligt ud om vinteren, fordi deres hjem ganske enkelt bliver alt for koldt.

Du sparer (mange) penge på din varmeregning gennem hulmursisolering

Et godt isoleret hus er langt billigere at holde varmt, end et dårligt isoleret hus. Du vil derfor kunne mærke en kæmpemæssig forskel på din varmeregning allerede året efter, at du har fået efterisoleret din bolig. Man opdager først, hvor mange penge man rent faktisk smider ud ad vinduet, fordi ens bolig ikke er godt nok isoleret, når man pludselig spare de penge. Det er vel at mærke dine egne penge, som du kan bruge på ting som du rent faktisk synes er sjovt. Mange mennesker kan rent faktisk komme på et ekstra weekendophold hvert år, for de penge de betaler ekstra på deres varmeregning. Kontra hvis sørgede for at deres bolig var grundigt isoleret.

Du passer samtidig godt på miljøet

Det er langt bedre for miljøet, hvis man ikke er nødt til at varme sit hus så meget op. Det er nemlig ikke specielt miljøvenligt at varme et hus op og slet ikke et hus der ikke er ordentligt isoleret. Så hvis du gerne vil passe godt på kloden, så er det også en af grundende til at du bør sørge for, at dit hus er godt isoleret.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here