Det at flytte kan i forvejen være en besværlig affære. Man skal have alle sine ting med, finde nye venner og ikke mindst finde sig til rette i et helt nyt hjem, der endnu ikke føles som hjem. En flytning betyder imidlertid også, at du skal skifte tandlæge, men på grund af alle de andre udfordringer, udskyder de fleste det at finde en ny tandlæge så meget som muligt. Det er ærgerligt, for det er faktisk ganske nemt, men derudover er det også afgørende for din sundhed at komme fast hos tandlægen. Derfor bør du, efter en flytning, finde en ny tandlæge så hurtigt som muligt.

Søg lokalt

Særligt hvis du flytter til byen kan der dog meget vel vise sig at være flere muligheder, og hvordan finder man så frem til den bedste? Først og fremmest er der selvfølgelig et spørgsmål om beliggenhed. Hvis en ny tandlæge ligger i nærheden af enten dit hjem eller dit arbejde, er der så meget desto større chance for, at du faktisk aflægger et årligt besøg.

Derudover er der naturligvis også kvalitet. Det kan være svært at bedømme kvalitet hos en ny tandlæge, man endnu ikke har været hos. I den sammenhæng kan internettet dog være til stor hjælp. Her kan du selvfølgelig finde tandlægens udsagn om sig selv angående alt fra procedure til priser. Du kan dog næsten med garanti også finde anmeldelser af en eventuel ny tandlæge online. Den slags er naturligvis særligt vigtigt, hvis du har haft særlige problemer med tænderne, som en ny tandlæge gerne skal have ekspertise i. Ekspertise kan du nemlig også læse om i anmeldelser såvel som på tandlægens egen hjemmeside.

Find info på hjemmesiden

Selvom tandlægen selvfølgelig har interesse i at fremstille sig selv så fordelagtigt som muligt, kan du nemlig alligevel få en fornemmelse for dem ved bare at læse deres hjemmeside. Har de for eksempel en plan for, hvordan de overtager dig og andre nye patienter. Hos nogle tandlæger skilter man stolt med røntgen og grundigt tandeftersyn ved første besøg, mens andre bare fortsætter som vanligt. Hvorvidt du foretrækker det ene eller det andet er naturligvis helt op til dig, men hjemmesiden giver dig mulighed for at bedømme det. Hvis du skal finde en ny tandlæge af bedste kvalitet, bør du derfor først og fremmest kigge i lokalområdet for derefter at gå online. Kun ved at følge maven, kan du dog for alvor afhøre, hvilken tandlæge er den bedste for dig.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here