Boligindretning vil altid være en balancegang mellem det praktisk-komfortable og det smukke. Hvor du lægger snittet, er i højere grad op til dig selv og din personlige stil, men på et eller andet tidspunkt vil du være nødt til at gå på kompromis med en af delene til fordel for den anden. Det kan være, at du har fundet et par smukke køkkenskuffer, som bare vil være enormt upraktiske i jeres lille køkken. Omvendt kan det også være, at hele familien elsker at komme hurtigt ind og ud af døren, fordi deres sko bare ligger i entreen, men at I alligevel får købt jer et sko skab af æstetiske hensyn.

Smuk og komfortabel

Der hvor boligindretning for alvor går op i en højere enhed er dog, hvor jeres personlige smag i boligindretning både gør hjemmet mere praktisk og komfortabelt, mens det samtidig tilføjer noget til hjemmets æstetik. Det er for eksempel ofte tilfældet med hængestolen, som rigtig mange elsker med at forelske sig i. Det er da på mange måder også et genialt koncept. Som navnet antyder er det nemlig sådan set bare en blanding mellem hængekøjen og en stol. Fordi det er en stol, og fordi den er en smule mere stilet, kan din potentielle hængestol hænge både inde og ude. Lige meget hvor den skal hænge, er der dog et par hensyn der skal tages, hvis jeres hængestol skal inkorporeres, så den maksimerer både komfort og skønhed.

Skal den nye hængestol ud at hænge, er det i og for sig ganske simpelt. De fleste har ikke nogen særlig stor grad af farve- eller stil koordination i haven. Derfor er det lidt ligegyldigt, hvordan den ser ud, så længe i ved, at den kan holde til både regn og vind. Så er det lidt mere op til personlig smag, om den skal hænge op til husets facade og komplimentere denne eller terrassen i farve og udtryk, eller om I hellere vil nyde skyggen og det naturlige udtryk ved at hænge den i et træ.

Tag hensyn til omgivelserne

Skal jeres hængestol hænge inden døre, er der derimod lidt flere hensyn at tage. Først og fremmest skal I naturligvis være sikre på, at I vælger en indendørs model, da en udendørs hængestol som oftest har betragteligt længere line. Kommer I afsted med den forkerte, kan I ende med at lave megen ravage i det hjørne af stuen, I sætter den op. Netop placeringen af hængestolen er afgørende.

Langt de fleste placerer den i eller i nærheden af stuen. Det kræver dog, at man har et hjørne, der er forholdsvist frit, da hængestolen trods alt gynger en smule. Omvendt virker det både socialt og indretningsmæssigt akavet, hvis hængestolen er for langt væk fra alt andet. Med den rette placering om en smule omrokering kan en hængestol dog inkorporeres i de flest stuer. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis man giver farver og teksturer en smule tanke. Skal jeres hængestol være i sort eller hvid som resten af stuen, eller er jeres stil mere til naturtræ. Skal hængestolen måske sågar inkorporeres i sofakonstellationen med en matchende pude. Mulighederne er mange, når hjemmet skal tilføjes en smule komfort og skønhed ved at hængestol.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here