En stue må meget gerne være hyggelig. Den er det sted i dit hjem, hvor du slapper af. Det er der, du lægger dine ben op. Det skal være et rum, hvor du føler dig hjemme, og hvor du kan være afslappet.

Du kan skabe hygge i din stue på flere måder. Det er en smagssag, hvad der er hyggeligt, men der er nogle ting, som de fleste er enige om. De ting kan du tænke på at integrere i din stues indretning, så den bliver mere hyggelig. Du kan gøre det i ét hug, eller du kan gøre det hen ad vejen. Det er helt op til dig selv. Men gå gerne i gang i dag. Jo før du kommer i gang med at skabe hygge, jo før får du den hyggeligste stue.

Gulvpuder

En af de ting, du kan tilføje til din stue, er puder. Puder er bløde og hyggelige. Måske har du et par stykker i din sofa? Så læg nogle flere i den. Find også nogle gulvpuder. Med gulvpuder kan du få flere puder, end der er plads til i sofaen. Du kan få nogle store puder, der kan give meget hygge.

At sidde på gulvet kan være hyggeligt. Hvis man sidder godt. Det gør du ikke på det kolde, hårde gulv, men det gør du på gulvpuder. Gulvpuder kan bidrage til at gøre din stue mere hyggelig.

Har du børn eller unge i hjemmet, vil gulvpuder være et stort hit hos dem. Børn elsker at være på gulvet, og gulvpuder kan også bruges i lege.

Planter

Du kan også pynte din stue med masser af planter. Find nogle pæne stueplanter, som du formår at passe. Der er mange planter, der ikke kræver ret meget opmærksomhed. Du behøver ikke at have grønne fingre for at have et par planter i din stue.

Sæt planterne i vindueskarme og på hylder. Sæt også nogle store planter på gulvet sammen med dine gulvpuder. Det vil give et helt andet udtryk i din stue.

Planter bringer et lille stykke natur ind i din stue. De giver lidt naturlighed og ro. Harmonien bliver meget større, og stuen bliver et rum, hvor du kan slappe af. Det er hyggeligt.

Personlighed

Hygge er individuelt og personligt. Der er forskel på, hvad vi foretrækker. Derfor må du også gerne føje noget af dig selv til din stue. Er I flere i husstanden, så kan der være noget af jer alle.

Hæng jeres egen kunst op på væggene. Hæng billeder op. Sæt hjemmelavede nipsting på hylderne. Sy selv dine gulvpuder. Lad jeres hobbyer fylde. Der er mange måder at få dig selv eller jer alle sammen ind i stuen på.

Det kan lyde uhåndgribeligt og svært at få personlighed ind i sin stue. Men det er slet ikke så svært. Du skal bare fylde din stue med det, du bedst kan lide. Hvis I er flere, kan I alle få plads. Lad stuen vise, hvem I er. Lad den udstråle jeres personlighed. Så vil I føle jer godt tilpas i den. I vil kunne hygge jer.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here