Står du og skal rydde op på loftet eller i skuret, så du kan blive vinterklar? Eller er du lige flyttet og skal du have etableret et godt opbevaringsrum på loft eller i skuret, hvor der er isoleret mod kulden? Kender du til at komme ud i skuret til dine ting efter en lang og våd vinter, og så er der desværre kommet vandskade på en del af dem? Hvordan undgår man denne situation på en god og billig måde?

Sådan indretter du dit skur optimalt

Har du også problemer med at finde dine ting ude i skuret? Sker det lidt for ofte, at du har travlt efter endt havearbejde, og derfor får kastet haveredskaberne lidt hurtigt ind i skuret? Riv en dag ud af kalenderen og brug den på at få ryddet op i dit skur. Indret det så det er slut, med ikke at kunne finde dine redskaber og andre ting. Hvis tingene har faste pladser i skuret, vil du meget hurtigere kunne finde dine ting, når du skal bruge dem. Og en ekstra bonus er, at du også vil få mere plads til flere ting. Ryd op og vær ikke bange for at smide ud eller køre på genbrug. På den måde får du plads til de vigtige ting. Giv tingene faste pladser, og hæng værktøj på kroge på væggen. Har du brug for at opbevare noget, du er nervøs for, om får fugtskader? Så er det en rigtig god ide at anvende boblefolie. Boblefolie beskytter både mod slag og stød og også mod fugt, da det nemlig er isolerende. Se smarte løsninger på bobleplast på https://albeemballage.dk/boblefolie-13/.

Hvad kan man opbevare i et skur?

Først og fremmest kommer du nok til at tænke på cykler, plæneklipper og haveredskaber. Og det er også det allermest indlysende. Cykler og andre transportmidler, og plæneklipperen bør stå så de er nemme at komme til, ellers ender de alt for ofte udenfor i vejr og vind. Tagboksen til bilen eller vinterdækkene kan hænges op på væggen, så det ikke tager plads fra andet. Noget andet rigtig mange opbevarer i deres skur, er blomsterløg og staudeknolde. Disse er rigtig gode at opbevare i plastikbokse, men husk at lave nogle lufthuller, så de ikke rådner. Du kan også sagtens opbevare frugt og grøntsager i dit skur. Dette gøres bedst ved at fjerne alle frugter eller grøntsager med det mindste mug eller orm osv. Derefter lægges de i en trækasse, så de hele tiden kan få luft og holdes tørre, ellers vil de mugne eller rådne hurtigere. Æbler vil f.eks. sagtens kunne holde sig fire måneder på denne måde. Elsker du også at handle stort ind? Måske endda køre til Tyskland og handle stort ind? Så er det også en rigtig god ide at have gjort plads til nogle rammer øl og sodavand i dit skur.

God indretning er vigtigt, da det vil gøre dit skur meget mere brugbart, og samtidig bliver det meget nemmere at holde det ryddet og overskueligt.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here