Bor du på en gård eller på et nedlagt landbrug? Eller overvejer at du at købe sådan en bolig? Så er det en god ide at have en landboforsikring. Men hvad er det nu lige det er? Det er ikke en forsikring man er vant til at beskæftige sig med, når man ikke bor på landet. Men skal du til at bo på landet kan du her blive klogere på, hvad denne forsikring indebærer og hvad forskellen på den og den normale indboforsikring er.

Bygningsforsikring til din landejendom

Som en del af landboforsikringen har du en bygningsforsikring. Det er den der kan sidestilles med en husforsikring som du formentlig kender, hvis du tidligere har ejet et hus. Her er forsikringen en del af en større samle pakke, specielt lavet til landejendomme. Bygningsforsikringen er altså den forsikring der dækker vind og vejr skader, tyveri, hærværk og andre pludseligt opståede skader. Som ved en normal husforsikring har du mulighed for ekstra tilvalgsforsikringer som for eksempel skjulte rør og ledninger, udvidet vandskade, skadedyr m.fl.

Løsøreforsikring til din landejendom

Som et tilvalg til din landboforsikring kan du vælge en løsøreforsikring. Denne forsikring er lavet for at beskytte personer der driver landbrug på fritidsbasis. Den fungerer som tillægsforsikring til din familieforsikring, som indgår landboforsikringen og skal altså kun tilvælges til din landboforsikring hvis du driver et mindre landbrug. Her vil forsikringen gå ind og dække skader der vedrøre dit landbrug. Det kan eksempelvis være en brandskade ved dine arbejdsmaskiner eller i din gårdbutik. Den dækker også skader hos dit dyrehold, hvis du har sådan et.

Ansvarsforsikring til personer der bor på landejendomme

Der er selvfølgelig også en ansvarsforsikring med i den samlede pakke af forsikringer i landboforsikringen. Det er muligt at lave ansvarsforsikringen så den passer til præcis du og din families behov. Men som udgangspunkt følger der en standard ansvarsforsikring med i landboforsikringen. Der er mange tilvalgsforsikringer med til ansvarsforsikringen, men som udgangspunkt dækker den dit ansvar som ejer af en landejendom.

Samlet forsikringspakke til landejendomme

En landboforsikring er, som du nu nok har regnet ud, en samlepakke af forsikringer specielt lavet til landejendomme. Den indeholder masser af tilvalgsforsikringer så du kan sammensætte din landboforsikring så den passer præcist til dit behov. Uanset om du driver avl og har dyrehold, har marker der skal passes med maskiner, eller om du driver en gårdbutik. Så kan landboforsikringen tilpasses fuldkommen efter dine præferencer. Landboforsikringen sikrer dig som gårdejer, at hvis uheldet skulle være ude, så har i råd til at komme på fode igen. I kan endda få dækket udgifter til en midlertidig fraflytning, hvis I skulle være så uheldige at komme ud for en skade, der er så omfattende at i ikke kan blive boende i huset. Så en landboforsikring er i bund og grund din sikkerhed som ejer af en landejendom.

Find den bedste landboforsikring online. På den måde er du sikker på at være dækket bedst muligt til den skarpeste pris.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here