Børneværelset er et sted, hvor du kan have det sjovt med indretningen. Det er et sted, hvor det er meningen, at du skal have det sjovt med indretningen.

I huset skal der gerne være en rød tråd og i rigtigt mange tilfælde, skal indretningen gerne være simpel. Neutrale farver – sort, hvid, grå og beige – præger de moderne hjem i Danmark, fordi det er beroligende at se på og det afgiver færre indtryk. Og hvis der er noget, som vi ikke har brug for i hjemmet, så er det en stor mængde af overvældende indtryk. Derfor vælger vi dette.

Men på børneværelset kan der godt være fart på. Det er nemlig et sted, hvor barnet tit blot skal sove og lege, og når børn leger, så skader indtryk ikke – og når de sover, så ser de dem ikke.

Hvis du vil have en masse gode grunde til, hvorfor du skal dekorere dit barns værelse med en masse sjove børnelamper – eller bare en enkelt – så læs mere her.

Børnelamper er en sjov detalje

Først og fremmest så er det jo bare en sjov detalje. Selv hvis du har valgt at køre neutrale farver igennem dit barns børneværelse, så er en børnelampe måske lige netop det, der kan krydre lidt på værelset og give det lidt sjov og farve.

De er nemme at skifte igen

Børnelamper er ikke noget, som du skal være bange for at bruge på værelset, fordi de er nemme at skifte, hvis du ikke længere er interesseret i børnelampen eller hvis der pludselig skal installeres en ny.

Det gode ved en børnelampe er nemlig, at det tit kun er en skærm – lampen kan ofte købes ved siden af. Altså er det ikke nogen større installering, der skal til, hvis du pludselig vil have skiftet lampen.

Der kan være flere årsager til, hvorfor dit barns børnelampe skal skiftes, men den mest åbenlyse er selvfølgelig, at dit barn skifter smag. Måske er det ikke længere Byggemand Bob, der er det helt store hit, men pludselig er det Peter Plys i stedet, og det skal der selvfølgelig være plads til.

Børnelamper kan være altafgørende for børneværelsets tema

Hvis du har valgt at følge et bestemt tema hele vejen igennem på dit barns værelse – Byggemand Bob, Peter Plys, Biler, Barbie, Bratz eller noget helt andet – så er en børnelampe den afgørende detalje. Det er ikke længere nok med dynebetræk og skraldespand, hvis du vil have et helt gennemførende børneværelse – og der er oplagt mulighed for virkelig at føre det hele vejen – hvorfor ikke benytte dig af det?

Temaer lægger op til leg og sætter fantasien i gang

Sidst er der også det afgørende argument for, hvorfor børneværelset skal have et tema; det sætter nemlig fantasien i gang. Der er ikke noget mere inspirerende end store billeder af ens yndlingskarakterer fra forskellige show, og der er ikke noget bedre end møbler, der kan inkorporeres i legen.

En stol, der også er en bil eller et tæppe, der også er en bane til biler – så går legen aldrig i stå.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here