Et telefonabonnement er en del af de faste udgifter for de fleste. Det vil sige, at det er en månedlig regning, som bare bliver betalt. Når telefonen fungerer, som den skal, og den kan klare det forbrug, du har, så er der jo ingen ko på isen.

Det behøver der nu heller ikke at være. Alligevel kan du jo godt af og til se lidt nærmere på, om det mobilabonnement du har, er det, der matcher dit forbrug bedst muligt. Du kan starte med at sammenligne de forskellige udbydere på Yes.dk.

Hvornår vælger du mellem de mange forskellige mobilabonnementer?

Der er et utal af mobilabonnementer på markedet. Derfor kan det godt virke uoverkommeligt at tjekke og at gennemskue, om det abonnement, du har, nu også er det bedste for dig lige nu. Så er det jo godt, at der findes nogle sider, der sammenligner flere udbydere og deres tilbud. På sådan nogle sider kan du gå ind at se, hvad de enkelte udbydere koster i abonnement, og hvad du får for dine penge.

De oplysninger kan du direkte overføre til dit eget forbrug. Der er jo ingen grund til at betale for mere, end du har brug for. Der er flere udbydere, der har nogle meget forskellige pakker at vælge imellem. Dermed kan du få et abonnement, som næsten er skræddersyet til dig.

Det rette mobilabonnement for den enkelte er nemlig det, der passer bedst til vedkommendes forbrug.

Hvad bruger du dit abonnement til?

Hvis du for eksempel aldrig bruger din telefon til at være på nettet med, så er der ingen grund til, at du betaler for et antal data hver måned. Så kan du lige så godt vælge et abonnement uden data og med den taletid og mulighed for sms’er, som du regner med at bruge.

Bruger du data, så kan du direkte aflæse på listen, hvor mange GB du kan få med de enkelte abonnementer. Find den mængde, som du regner med, er passende til dig. Se også, hvor mange timers taletid de forskellige udbydere har i deres forskellige tilbud.

Når disse to tal matcher dit forbrug, så har du et mobilabonnement, der passer ret godt til dig. herefter kan du så sammenligne de forskellige priser, som udbyderne har. Dermed kan du finde det bedste tilbud til dig til den bedste pris.

Hold øje med de gode tilbud

Af og til kommer de forskellige udbydere med nogle gode tilbud på mobilabonnementer. Det kan være et særligt slagtilbud, eller det kan være gode besparelser, hvis I er flere i husstanden eller i familien, der har abonnement i det samme selskab.

Sådan nogle gode tilbud kan der være mange besparelser ved at vælge. Dels kan du vælge ud fra dit eget forbrug, og dels kan du sammenligne de mange tilbud og en samlet pakke til hele familien. I den sidste ende vil du så komme frem til det bedste tilbud til den bedste pris.

I nogle selskaber binder du dig for en bestemt periode, når du bestiller et abonnement. Når denne periode er ovre, så har du igen frit valg på alle hylder. Dermed kan du shoppe rundt blandt udbyderne, når du støder på et bedre tilbud end det, du har.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here