Som virksomhed gælder det selvfølgelig altid om at tænke i nye baner, når det kommer til kampen om at vinde kunder. Her tænkes der naturligvis på markedsføring i al dens udformninger, og i denne forbindelse skal det nu handle om reklameartikler. Det viser sig nemlig, at der ikke findes særligt meget mere effektivt end at placere et logo på en genstand til at sprede ordet om ens produkter eller tjenester. Dette har mange virksomheder selvfølgelig for længst opdaget, hvilket er derfor man finder så mange kuglepenne og papirblokke med logoer samt virksomhedsoplysninger overalt. Det eneste problem ved kuglepennene og papirblokkene er desværre, at de rigtigt nemt kommer til at drukne i mængden.

Hvis man derfor ønsker at skille sig ud som virksomhed, så vil det absolut være en god idé at tænke nyt i forbindelse med ens reklameartikler.

Skift kuglepennen ud med en vandflaske, der pynter på kontoret

Netop fordi verden i stigende grad er blevet digitaliseret, så virker de gammeldags kuglepenne og papirblokke med logo desværre ikke længere tidssvarende. Det er jo efterhånden blevet et temmelig sjældent syn at se nogen notore noget ned på et stykke papir. I dag anvendes computeren jo i langt højere grad til dette formål.

Så hvorfor ikke skifte komme din virksomheds logo på en mere moderne og relevant reklameartikel, såsom en genopfyldelig vandflaske?

Disse vandflasker er jo nemlig populære som aldrig før, så hvorfor ikke drage fuldt udbytte af dette ved at få produceret nogle af jeres egne vandflasker eller drikkedunke med logo? Der er nemlig også andre fordele forbundet ved at vælge den genopfyldelige vandflaske fremfor kuglepennen til virksomhedens markedsføring.

Tag den med når du forlader hjemmet

En af de helt store fordele ved at bruge en genopfyldelig vandflaske som din virksomheds næste reklameartikel er naturligvis, at den er designet til at blive taget med overalt. Uanset om den bliver medbragt i skoletasken, på løbeturen eller på kontoret, så vil denne vandflaske derfor være en oplagt mulighed for at få spredt ordet om din virksomhed.

Drikkedunke bruges af alle aldersgrupper

Selvom det indledningsvist mest var det yngre befolkningssegment, der tog de genopfyldelige vandflasker til sig, så er de mere modne generationer nu også hoppet med på vognen. Du vil derfor med en vandflaske som reklameartikel kunne målrette ikke bare én befolkningsgruppe, men i stedet alle aldersgrupper.

PS: vælg en vandflaske i rustfrit stål

Hvis der afslutningsvist er penge til det i budgettet, så kan det absolut anbefales, at I vælger rustfrit stål fremfor plast til jeres virksomheds vandflaske – og grunden til dette er simpel. Ved at vælge en vandflaske i rustfrit stål, så viser I nemlig alle jeres potentielle kunder, at I ønsker at hjælpe med til et få et grønnere miljø. Der er nemlig store miljømæssige fordele ved at vælge et rustfrit stål, fremfor de plastflasker. Plastflasker vil jo nemlig stort set aldrig nedbrydes naturligt, hvilket faktisk gør dem til en tikkende bombe, når det kommer til miljøet. Og dette er jo nok ikke noget, du som virksomhed ønsker at blive forbundet med.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here