Der er nærmest uendeligt mange muligheder, når det kommer til at indrette hjemmet. Derfor kan det også være en næsten lammende opgave, hvad end man lige er flyttet ind eller lever i evig tvivl om, hvorvidt ens indretning nu er god nok og smuk nok.

1. Du behøver ikke at følge moden

Hvis du bekymrer dig om den salgs, er svaret dog heldigvis med al sandsynlighed, at din indretning er mere end god nok. Boligindretning handler nemlig ikke om at nå et eller andet objektivt skønhedsideal, som kun er at finde ved at læse tilpas mange indretningsmagasiner. Heldigvis, for moden ser ud til at være omskiftelig. Derfor kan det ende med at være både dyrt og besværligt uden nogen særlig nytte, hvis man altid gerne vil følge indretningsmoden.

2. Indret personligt

I stedet bør man forsøge at indrette personligt. Det vil altså sige, at man gennem indretningen af dit hjem gerne skal kunne se, at det er netop dig, der bor der. På den måde får eventuelle gæster en positiv overraskelse og du får mulighed for at kunne føle dig hjemme i dit eget hjem. Den slags personlig stil kan du opnå ved at indrette hjemmet med hjemmelavet boligtilbehør, eller bare boligtilbehør, du er blevet forelsket i.

3. Indret praktisk

I jagten på nips og boligtilbehør må du dog heller ikke glemme, at boligindretning også har en praktisk dimension. Når du tager på indretnings-shoppetur, bør du således også holde øjnene på stilke efter fint boligtilbehør, der samtidig kan gøre det nemt at holde huset fint og ryddeligt. Det kunne for eksempel være i form at en fin skohylde, der både passer ind i boligens stil og har plads til alle beboeres sko. Hvis skohylden derimod ikke er praktisk, men kun pæn, vil du hurtigt finde ud af det. Så har hverken du eller andre nemlig nogen særlig lyst til at bruge den, og skoene ender alligevel i alle hjørner af entreen.

4. Mange bække små gør en stor å

Derudover bør du også finde glæde i, at boligindretning sjældent er en endelig og færdiggjort proces. Rigtig boligindretning giver derimod dit hjem mulighed for at udvikles i takt med dig. Hvis du således indretter personligt, vil indretningen af dit hjem altid udtrykke, hvem du er. Hvis du bare køber fint og praktisk boligtilbehør her og der, vil det efterhånden blive et smuk og personligt hjem. Mange bække små gør en stor å.

5. Giv plads

Alligevel er det vigtigt, at du fra tid til anden smider gammelt eller ødelagt boligtilbehør og nips ud. Det kan være ting, du ganske enkelt ikke synes er pæne længere, men det kan også bare være ting der fylder. Din boligindretning bør trods alt ikke bidrage til følelsen af at blive mast, når du træder ind i et rum. Forsøg i stedet, med din indretning, at give boligen plads og rummelighed. Med hvide vægge og sparsomt møblement kan man tilmed få det til at virke som om, man har flere kvadratmeter end hvad er tilfældet. I sidste ende handler det dog alt sammen om din personlige smag.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here