Hjemmet er en stor del af vores liv, og dermed betyder indretningen også meget. Det er nemlig indretningen som er med til at danne det hjem, som vi ønsker at befinde os i samt vise frem. En ting er nemlig at have det godt i sig eget hjem, noget andet er at have lysten til at vise hjemmet frem for gæster. Ved at skabe en rød tråd gennem alle rum, vil der være en synergi som skaber stil og ro i hjemmet som helhed.

Sildebensborde igennem alle rum

Man kan måske komme til at sammenligne et sildebensbord med et spisebord. Det kan det sagtens være, men der findes også andre muligheder inden for sildeben. Man kan nemlig føre stilen med sildeben med sig igennem alle rum, og på den måde skabe den røde tråd. I spisestuen kan man finde et sildebens plankebord. Det er klassisk og smukt. Derudover kan man i stuen pynte området med et sildebens sofabord. Er rummene i forlængelse med hinanden, vil det kun samle rummene og skabe en hyggelig stemning med de samme møbler. For at fuldende rummene kan man i entreen stille en smuk sildebensbænk. Det er klassisk, enkelt og sætter det sidste præg på et rum, som ofte forbindes med praktik. På den måde byder man også gæsterne velkommen på en stilfuld måde og viser stilen fra første rum, man træder ind i.

Skab forskellige udtryk med forskellige designs og former

For at adskille rummene fra hinanden og sætte et særligt præg på hver rum, kan man gå efter forskellige stile inden for sildebensborde. Der findes nemlig mange forskellige former inden for borde og bænke samt farve og udtryk. Det kan være man ønsker et klassisk og enkelt spisebord, som er smuk, men hvor også servicen får sin opmærksomhed. Til gengæld kan man så være mere modig ved sofabordet og gå efter en unik form eller en mere kontrastfyldt nuance i forhold til rummets andre farver og materialer. Dertil kan man faktisk også skabe sit eget bord ved at købe andre ben til, så man skaber sin helt egen stil. På den måde er der mindre chance for, at der ikke findes et bord magen til i andre hjem.

Kvaliteten kan tydeligt ses i hjemmet

Ved at have flere sildebensborde- og bænke stående, skabes en unik stemning af stil og god kvalitet. Sildebensborde- og bænke er nemlig helt unikke i hver deres udtryk, fordi de ofte bliver fremstillet i hånden og er helt rå og naturlig under produktionen. Derfor kan det også være en fordel at få en snedker til at fremstille dit helt eget sildebensbord og bænk. Så sikres kvaliteten af møblerne, og man kan nemmere komme med specielle ønsker til møblerne, så det bliver unikt i forhold til andre møbler, man kan købe. På den måde ligner ingen borde og bænke hinanden.  Det handler blot om at undersøge mulighederne og skabe en rød tråd med sildebensmøblerne i ens bolig. Samme stil i hjemmet giver både en ro i hverdagen, men skaber også et smukt udtryk overfor gæster.

SKRIV DIN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here